ACCIÓ SOCIAL 
Trobada en Noviolència i Cristianisme
L'objectiu és promoure un debat i impulsar experiències de noviolència en el marc de l'Església catòlica
Redacció 10/06/2021

El Grup de Noviolència i Cristianisme (GNC), del Col·lectiu Noviolència, convoca una trobada en Noviolència i Cristianisme els dies 26 i 27 de juny, amb l’objectiu d’unir persones que vulguin aprofundir en la manera de viure no violentament la seva fe en Jesús de Natzaret, el no violent per excel·lència.

Després d’un any de feina, el GNC llença aquesta iniciativa amb l’esperança de promoure un debat i, alhora, impulsar experiències de noviolència en el marc de l’Església catòlica. La realitat actual demana respostes compromeses i creatives que s’inspirin en la tradició no violenta. La mansuetud que proclamen les benaurances requereix concrecions que cal descobrir i posar en marxa, inspirades en tres exemples que el mateix Jesús va proposar: parar la galta, deixar el vestit i recórrer una altra milla.

Davant la creixent divisió i polarització social, les injustícies que destrueixen vides humanes, i les múltiples situacions de precarietat i abandonament, la fe cristiana ens exigeix no mirar a una altra banda. És necessari apuntar les causes, i desenvolupar possibilitats de transformació, que s’inspirin en la fèrtil història de la noviolència.

La finalitat de la trobada és analitzar les relacions entre els cristianisme i la noviolència, aprofundint en referències històriques i proposant l’obertura del Grup per tal de multiplicar experiències.

Per facilitar-hi l’assistència des de qualsevol punt geogràfic, s’obren les inscripcions amb les modalitats presencial i virtual.

La trobada presencial es farà a la Casa Emaús, c/ Úceda, 45, de Torremocha del Jarama. Més informació: www.colectivonoviolencia.org / nvycristianismo@gmail.com / 656 95 58 24

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET