La Fundació del convent de Santa Clara ha posat en marxa una campanya per aconseguir que més de 250 nens i nenes d’Ucraïna tinguin l’oportunitat de gaudir de les vacances d’estiu a Catalunya. L’entitat, dirigida per sor Lucía Caram, ha emès un comunicat on explica la necessitat d’oferir a aquests infants “un espai de descans i unes vacances”, i és per aquest motiu que està recaptant fons per a aquest projecte, que porta el nom de “250 somriures”.

Com diuen al comunicat, la Fundació ha convidat aquests nens a passar unes vacances al nostre país el mes de juny, i juntament amb un grup d’entitats col·laboradores ha pogut preparar una sèrie d’activitats, que els mateixos infants ja coneixen i “estan molt il·lusionats per viure”.

Aquestes activitats van des de visites culturals, com el santuari de Montserrat o la Sagrada Família fins a d’altres de més lúdiques, com una visita a Port Aventura o els circuits d’aventura de Rosa dels Vents. Tot això, sempre amb l’objectiu de que “tinguin espais de temps per descansar, passejar, i dormir, ja que les alarmes constants els impedeixen descansar”.

Com col·laborar en el projecte

Per tal d’animar tots els que vulguin col·laborar amb el projecte a fer una donació, des del mateix convent de Santa Clara han preparat un document on es mostra gràficament el programa complet de “250 somriures” i també s’explica com es pot ajudar en el finançament.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!