MONESTIR DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Dissabte 1 d’abril, a les 10.00, visita guiada al monestir de Sant Cugat del Vallès El més poderós del comtat de Barcelona. Inscripcions: tel. 936 759 952.

Testimonis davant la pobresa postpandèmia

POBRESA

Dissabte 1 d’abril, a les 10.30, conferència de Viqui Molins sobre El papa Francesc, des dels pobres i les dones a la sala Claret del carrer Sant Antoni M. Claret, 45, de Barcelona.

MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE

Dissabte 1 d’abril, a les 10.30, inauguració de la segona fase de rehabilitació del refugi antiaeri del Museu Bíblic Tarraconense amb Andreu Muñoz, Jordi Piqué, Adolf Quetcuty, Manel Castaño i Pau Ricomà.

GÒTIC

Dissabte 1 d’abril, a les 17.00, visita guiada La Catedral de l’Empordà, la construcció d’una església gòtica a la basílica de Castelló d’Empúries.

LA DOMA

Diumenge 2 d’abril, a les 11.00, visita guiada La Doma. El tresor medieval de la Garriga. Més informació: info@visitlagarriga.cat

MONESTIR DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Diumenge 2 d’abril, a les 12.00, visita guiada al claustre del monestir de Sant Cugat del Vallès Coneix les històries que amaguen els capitells. Inscripcions: tel. 936 759 952.

ESGLÉSIA DE SANT GAIETÀ

Diumenge 2 d’abril, a les 17.30, concert de música antiga amb el Duet Figueras-Garcia a favor de la Fundació Manos Providentes (c/ Consell de Cent, 293 – Barcelona).

MONESTIR DE SANT PERE DE LES PUEL·LES

Diumenge 2 d’abril, a les 17.45, lectio divina en grup amb la Gna. Catalina Terrats (c/ Anglí, 55 – Barcelona).

XIX FESTIVAL DE MÚSICA RELIGIOSA DE VIC

Dilluns 3 d’abril, a les 20.00, concert del Quartet Brossa (Aleix Puig i Pere Bartolomé, violins; Imma Lluch, viola; Marçal Ayats, violoncel, i Clàudia Madhurima, violí indi) i Nuria Cabo (ballarina de kathak) Les Quatre estacions índies a l’església de l’Escorial de Vic.