GÒSPEL

Dissabte 10 de juny, a les 17.30, concert de gòspel a la parròquia de la Sagrada Família de Terrassa.

La finalitat és donar a conèixer l’espiritualitat cristiana que hi ha a l’arrel d’aquesta música i al mateix temps recaptar fons pel viatge que faran els cantaires a Chicago per conèixer millor els orígens i el rerefons.

LLIBRERIA PAULINES

Dissabte 10 de juny, a les 18.00, presentació del llibre de Fernando Cordero Cruzando Fronteras amb l’autor, Carme Munté, Xavier Pérez-Esquerdo, Oriol Jara i Quique Fernández, a Llibreria Paulines (roda de Sant Pere, 19-21 – Barcelona).

SAGRADA FAMÍLIA

Dissabte 10 de juny, a les 21.00, vetlla eucarística diocesana de Corpus presidida pel cardenal Joan Josep Omella a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

CORPUS

Diumenge 11 de juny, de 9.00 a 14.00, l’ou com balla a la catedral de Barcelona.

LA PATUM

Diumenge 11 de juny, a les 10.30, a l’església parroquial de Santa Eulàlia de Berga, missa major amb la interpretació de la Missa Patumaire; tot seguit, patum de lluïment a la plaça de Sant Pere amb la Cobla Ciutat de Berga.

APLEC DE LES ROSES

Diumenge 11 de juny, a les 12.00, XXXIV Aplec de les Roses al santuari de Sant Magí de la Brufaganya: eucaristia, benedicció de roses i cant dels goigs de sant Magí.

CONCERT

Diumenge 11 de juny, a les 13.00, concert de The Issel’s Singers, dirigits per Piotr Issel a l’església parroquial de Sant Fructuós de Tarragona.

CATEDRAL DE GIRONA

Diumenge 11 de juny, a les 19.00, festa de Corpus a la catedral de Girona: a les 19.00, solemne missa major; processó del Santíssim fins a la basílica de Sant Feliu; a les 20.30, pregària d’adoració, benedicció del Santíssim i reserva.

SANTA MARIA ROSA MOLAS

Dilluns 12 de juny, a les 9.45, eucaristia en honor de santa Maria Rosa Molas a l’església prioral de Sant Pere Apòstol de Reus.