El Sant Pare ha recordat la celebració, aquesta setmana, de la solemnitat del Corpus Christi
PAPA FRANCESC 
Francesc: "En moments de defalliment, l'amor de Jesús no s'atura"
En una nova audiència general sobre la pregària, el Papa anima a "resar més intensament quan el camí es fa en dura pujada"
@IgnasiMiranda 02/06/2021

El Papa ha assegurat aquest dimecres que tots "hem de ser conscients que Jesús prega per nosaltres". En una audiència general al Pati de Sant Damas del Vaticà, novament dedicada a la pregària, Francesc ha explicat que així "les nostres tímides invocacions es recolzen en ales d'àguila i s'eleven al cel". El pontífex ha animat tothom a no oblidar que la intercessió de Jesús per nosaltres davant del Pare es produeix "fins i tot en el moment de la prova i del pecat". Igualment ha insistit que "no s'ha de deixar de confiar mai en Jesús", i ha subratllat a la importància de la pregària en la vida de Jesús, "sempre disposat a esperar la conversió del deixeble", i en la seva relació amb els seus seguidors. El Sant Pare ha recordat que "el Senyor va triar els seus deixebles després d'una nit de pregària i diàleg amb el Pare".

El bisbe de Roma ha assegurat que "impressiona saber que, en moments de defalliment, l'amor de Jesús no s'atura, fins i tot encara que estiguem en pecat mortal o si fem coses lletges". A més, ha apuntat que "el Senyor espera amb paciència la conversió dels deixebles i prega per ells al Pare, perquè es quedin al seu costat en les proves i no perdin la fe". Seguint amb el repàs de l'evangeli, Francesc ha subratllat que, tot i que "la verificació de la fe" dels deixebles semblava una fita, va ser "un punt de partida renovat" per a ells perquè, a partir d'aquell moment, va ser com si Jesús "pugés de to en la seva missió", en parlar ja obertament de la seva passió, mort i resurrecció. I en aquesta perspectiva, el pontífex ha dit que provoca repulsa el moment en què la pregària "és l'única font de llum i força". Per aquest motiu, ha qualificat de molt necessari "resar més intensament cada vegada que el camí es fa en dura pujada"

En les salutacions, el pontífex ha fet una crida a demanar al Senyor, en aquest mes de juny dedicat al Cor de Jesús i també quan estem molt a prop de la Solemnitat del Corpus Christi, "que ens concedeixi tenir un cor orant, ple de confiança i audàcia filial, així com la gràcia de mantenir-nos sempre units a ell i també entre nosaltres, per la participació en el sagrament del seu Cos i de la seva Sang".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET