ESGLÉSIA CATALUNYA 
Cloenda del 25è aniversari del Concili Provincial Tarraconense
El 21 de gener se celebrarà una eucaristia a la Catedral de Tarragona, coincidint amb la solemnitat dels sants Fructuós, Auguri i Eulogi
Redacció 08/01/2021

El proper 21 de gener, coincidint amb la solemnitat dels sants Fructuós, Auguri i Eulogi, tindrà lloc a Tarragona la cloenda oficial del 25è aniversari del Concili Provincial Tarraconense, celebrat el 1995. Per fer-ho, l’arquebisbe Joan Planellas presidirà una eucaristia a la Catedral de Tarragona, a les sis de la tarda, acompanyat pels bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya. 

Com ha explicat l’arquebisbat de Tarragona en un comunicat, després de la celebració està previst que els bisbes de Catalunya facin públic un document que porta per títol “Esperit, cap on guies les nostres esglésies? Als vint-i-cinc anys del Concili Provincial Tarraconense de 1995”. 

A causa de les mesures sanitàries del moment, l’aforament de l’eucaristia serà limitat, i és per això que tots els que ho vulguin podran seguir la celebració en directe pel canal de Youtube de l’arquebisbat de Tarragona, i a la resta de xarxes socials. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET