Concert a la Sagrada Família
RÀDIO ESTEL Foto: Xavi Solanas
"Un recorregut iconogràfic i teològic per la Sagrada Família"
Bernat Cabré (Federació Catalana de Pueri Cantores) ha resumit el 42è Congrés Internacional, celebrat a Barcelona
@BorjaDeMaria 16/07/2018

Aquest diumenge acabava el 42è Congrés Internacional de Pueri Cantores que s’ha fet a Barcelona i que ha aplegat gairebé 4.000 nens i nenes cantaires d’arreu del món, des de dimecres passat. 

Bernat Cabré, president de la Federació Catalana de Pueri Cantores, ha narrat, a la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns, que es va il·lustrar musicalment la Sagrada Família: “Es va viure amb molta emoció el concert a la Sagrada Família, amb molta expectativa, perquè era un format de concert una mica diferent, amb tots els cors congressistes. Es va voler fer una mica de recorregut pel programa iconogràfic i teològic que hi ha a dins la Sagrada Família”, ha explicat Cabré.

Durant cinc dies, han tingut lloc concerts en diferents esglésies i actes en punts emblemàtics de la ciutat, com la plaça de l'Univers amb un espectacle obert al públic de llum i aigua a la Font Màgica; Montserrat o la Sagrada Família. A la clausura del congrés de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella va recordar el motiu "Vos estis lux mundi" (Vosaltres sou la llum del món). 

Vist per Sentència
Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, ha analitzat les notícies d’actualitat passades les 9 del matí, també a la Fórmula Estel.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET