Marxa durant la vaga general del 3 d'octubre de 2017
RÀDIO ESTEL Foto: Salomé Mulet
"El gest del govern socialista facilitarà el diàleg Torra-Sánchez"
Jordi López Camps (Cristianisme i Justícia / Òmnium Cultural) ha valorat l'arribada dels dirigents independentistes a les presons catalanes
@BorjaDeMaria 05/07/2018

Bon dia! Aquest dijous, a la primera hora informativa de la Fórmula Estel, Jordi López Camps, membre de Cristianisme i Justícia i d’Omnium Cultural, ha valorat l’arribada dels dirigents independentistes a les presons catalanes de Lledoners i Puig de les Basses. 

Ja estan aquí. Mai unes poques paraules han dit tant per molts catalans. Amb l'arribada, probablement avui dels tres polítics que encara estan a Madrid, els dirigents del procés independentista estaran tots ja a Catalunya", ha començat dient López Camps. "Si s’apliqués la justícia, aquestes persones no haurien d’estar a la presó ni un minut més. Cal reconèixer que el gest del govern socialista crea una distensió positiva que facilitarà el diàleg entre Quim Torra i Jordi Sánchez". L'exdirector d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya ha acabat El Comentari de l'Actualitat amb aquestes paraules: "Veurem units en presons catalanes uns dirigents polítics independentistes, mentres els seus partits estan més desunits que mai. Una pena. Una vegada més la desunió traeix els ideals del catalanisme”.

També hem escoltat El pensament del dia: Carme Borbonès, expresidenta de Càritas Catalunya, ha parlat sobre entrendre’ns entre nosaltres malgrat les diferències, i Jordi Valls, consiliari de l’Associació Cristiana de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals (Aggil), ha analitzat el moment actual del reconeixement del seu col·lectiu a l’Església.

Finalment ha visitat l’Estudi 1 de Ràdio Estel la cap de redacció de Catalunya Cristiana, Carme Munté, per parlar-nos de les novetats del darrer setmanari, centrat a entrendre l’Islam.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET