Aquest diumenge es presenta un nou eix del Pla Pastoral Sortim! de l’arxidiòcesi de Barcelona, el de “L’encontre amb Jesucrist i el seu anunci”

Serà en una trobada celebrativa, a partir de les 5 de la tarda i fins a les 7, a la parròquia de Sant Pius X de Barcelona, del barri del Congrés, 70 anys després del Congrés Eucarístic Internacional de Barcelona i en el 60è aniversari d’aquesta parròquia.

Es recordarà el camí fet fins ara els eixos anteriors; amb testimonisimatges i tot un treball sinodal i en comunió. Andreu Ibarz, coordinador de la Comissió de Seguiment del Pla Pastoral i professor emèrit de Blanquerna-Universitat Ramon Llull, ha destacat a Ràdio Estel que la convocatòria servirà per arribar al punt culminant de tot el projecte.

Andreu Ibarz ha afegit que la trobada vol ser també un repàs de les anteriors etapes del Pla Pastoral diocesà de Barcelona per trobar el sentit a l’eix de Jesucrist.

El coordinador de la Comissió de Seguiment del Pla Pastoral de Barcelona ha comentat, a més, que l’impuls final a aquest projecte diocesà es basa en l’aprenentatge i en l’espiritualitat.

Finalment Andreu Ibarz ha anunciat que, per aplicar aquest nou eix de Jesucrist i els anteriors, el Congrés Inspira pot ser un bon punt de referència.

Al final de la trobada d’aquest diumenge se celebrarà l’Eucaristia presidida pel cardenal Joan Josep Omella.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!