Rolando Alvarez

L’entitat Acción Dale Vida a Nicaragua ha organitzat una jornada de pregària per la llibertat del bisbe Rolando Álvarez i els altres preveres detinguts il·legalment en aquest país. Com ha explicat a través d’un comunicat, el context actual fa que sigui més necessària que mai la unitat dels nicaragüencs, als quals demana “unir-se en una Croada d’Oració sense precedents pel bisbe Rolando Álvarez.

La jornada tindrà lloc el diumenge 16 de juliol, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme. La pregària es retransmetrà a través de les xarxes socials i en alguns mitjans de comunicació del país, per tal que arribi al màxim nombre de persones possibles. A més, a través de les plataformes digitals està previst que es transmeti un missatge d’unitat i esperança pels detinguts de manera il·legal a Nicaragua.

Invitació a la pregària

Com es llegeix al text de l’entitat, tots els ciutadans estan convidats a participar en aquest acte transcendental, siguin creients o no, ja que està a les seves mans “poder transformar la realitat i assolir la justícia i llibertat merescuda”.

D’altra banda, també es convida la comunitat internacional perquè se sumi a aquesta “Croada d’Oració”: les nostres pregàries traspassen fronteres, i en la unió de les nostres forces trobarem la fortalesa necessària per canviar la nostra història”, manifesta el comunicat.

Totes les persones que es vulguin sumar a aquesta iniciativa ho poden fer a través de les xarxes socials, utilitzant les següents etiquetes: #OraciónPorMonseñorAlvarez #NicaraguaLibre #MonsAlvarezEsNicaragua.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!