Gràcies a l’èxit de participació que ha tingut el VI Sopar Solidari, la Fundació Comtal ha aconseguit recaptar més de 3.300 euros, que es destinaran a revertir les desigualtats entre els infants, intensificades durant l’estiu. Com ha explicat l’entitat, aquests fons garantiran el dret al lleure de 81 infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat durant aquests mesos. 

El VI Sopar Solidari, una nit plena de màgia i alegria

La sisena edició del Sopar Solidari de la Fundació Comtal ha estat possible gràcies a la implicació i solidaritat de 25 persones voluntàries, 108 persones assistents i 19 empreses col·laboradores. En l’esdeveniment també hi va participar l’alumnat de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal, que es va encarregar de fer part del menú degustació del sopar. Com ha dit la mateixa entitat en un comunicat, va ser “una nit molt especial, plena d’alegria, màgia, bona companyia, retrobaments i il·lusió compartida”. 

Noemí Expósito, coordinadora de l’àrea socioeducativa de l’entitat, s’ha mostrat molt satisfeta amb l’èxit del Sopar Solidari, i ha remarcat la importància de garantir el lleure de qualitat per a tothom: “El període de vacances escolars pot ser un repte per a les famílies. Per això des de Fundació Comtal oferim un estiu ple d’activitats tant lúdiques, educatives com vivencials. Fent possible que els infants, adolescents i joves que participen puguin gaudir d’un lleure de qualitat”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!