La Fundació Comtal organitza el 31 de maig a les 20h, a l’hotel H10 Casanova de Barcelona, el VI Sopar Solidari #30AnysReescrivintFutur per celebrar el seu 30è aniversari i fer possible que els infants i adolescents que atenen tinguin un estiu inclusiu, saludable i divertit.

L’acte té com a objectiu combatre les desigualtats que s’intensifiquen durant l’estiu. Moltes famílies no tenen els recursos suficients per a que els seus fills i filles puguin fer activitats d’estiu, colònies o campament, i acaben sols a casa o al carrer.

Amb els fons recaptats del sopar, la Fundació Comtal vol garantir el dret al lleure i cobrir les seves necessitats bàsiques.

“El període de vacances escolars pot ser un repte per les famílies. Per això des de Fundació Comtal oferim un estiu ple d’activitats tant lúdiques, educatives com vivencials. Fent possible que els infants, adolescents i joves que participen puguin gaudir d’un lleure de qualitat”, explica Noemí Expósito, cap de l’àrea socioeducativa de l’entitat.

NOEMÍ EXPÓSITO

“Des de Fundació Comtal oferim un estiu ple d’activitats tant lúdiques, educatives com vivencials”

En el sopar es podrà tastar un menú degustació amb beguda i postre, gaudir de jocs i música en directe, i participar en el sorteig de vales i regals gràcies a la col·laboració del grup Andilana, El Restaurant japonès Kurai, Els Pinxus, Cuines Santa Caterina, El Crocante, Coca-Cola, Caves Berdié i Revisa, entre altres.

El VI Sopar Solidari #30AnysReescrivintFutur, a la vegada, marca l’inici del repte solidari d’estiu per aconseguir que aquests menors puguin fer activitats d’estiu, colònies i campaments durant juliol, així com cobrir les seves necessitats d’alimentació.

Aquelles persones que no puguin sumar-se el 31 de maig al Sopar Solidari, però vulguin fer possible  l’estiu lúdic i educatiu que es mereixen i necessiten podran participar amb la Fila 0, fent un donatiu al repte solidari d’estiu.

 Si vols confirmar assistència al sopar, pots fer-ho abans del 20 de maig, aquí.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!