Aquest dilluns 28 de desembre ha començat el període de presentació de sol·licituds de la primera convocatòria del Fons d’Acció Social de la Sagrada Família. D’aquesta manera, fins al 31 de gener del 2024, totes les entitats interessades ja poden registrar-se i mostrar el seu projecte social a la Junta Constructora del Temple, que cofinançarà els projectes guanyadors amb una dotació de 2,3 milions d’euros. 

Com ha explicat la mateixa junta, el Fons d’Acció Social s’ha creat amb l’objectiu de donar servei a les persones i els col·lectius més vulnerables, amb l’esperit de poder beneficiar el màxim nombre possible de destinataris a partir d’aquelles entitats que promoguin una societat millor arreu del territori de l’arxidiòcesi de Barcelona. 

Per participar-hi, les entitats han d’oferir un projecte basat en aquests tres pilars fonamentals: el de comunitat, dirigit a les persones que la formen, sense fer-ne cap exclusió; el d’equitat, perquè tots tinguem les mateixes oportunitats, i el de solidaritat, que és el valor humà que ens empeny a actuar per construir una societat millor; una societat més humana, més justa i més solidària.

Tota la informació relacionada amb el Fons d’Acció Social, la convocatòria, el registre i les bases legals, es pot consultar la pàgina https://sagradafamilia.org/fons-accio-social.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!