Després de 15 dies, aquest divendres 16 de febrer els activistes Llum Mascaray, Martí Olivella i Gabriela Serra donen per finalitzada la vaga de fam per la Pau a Palestina i la fi del comerç d’armes amb Israel. La cloenda d’aquesta acció, que tenia l’objectiu principal de contribuir a un immediat posicionament del Govern espanyol, té lloc a la seu de Migra Studium, on a partir de les 11h del matí els tres activistes valoraran l’acció i realitzaran el ritual de trencament del dejuni. A la jornada participa també la Comunitat de Jesuïtes que els ha acollit durant aquestes dues setmanes i una representació de la Comunitat Palestina, que ha mostrat el seu suport a la vaga de fam. 

Després de la valoració i clausura d’aquesta iniciativa, l’acte es traslladarà a la plaça de Sant Jaume, on un grup de dones palestines compartirà Cançons de dol per Gaza amb tots els allí presents. 

Com han explicat els organitzadors a través d’un comunicat, la vaga de fam per la Pau a Palestina va començar l’1 de febrer per aconseguir un immediat posicionament del Govern espanyol que posi fi al comerç d’armes amb Israel i perquè aquest doni suport a la denúncia de Sud-àfrica contra Israel per genocidi a Gaza davant la Cort Internacional de Justícia de l’ONU. Durant aquestes dues setmanes, els tres activistes han rebut un gran suport per part de diversos sectors, com per exemple les 20 entitats cristianes que van emetre un manifest on recordaven la importància de “treballar per la pau” i resoldre les diferències “amb el diàleg i la negociació i no amb una muntanya de morts”. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!