En declaracions a Catalunya Cristiana, Esteve Camps, actual president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, ha remarcat que Joan Rigol ha estat “un home creient i fidel, coherent amb les seves idees i amb fidelitat absoluta dels seus principis fins a l’últim moment. Era un melòman i, sobretot, defensor del país, de la nostra llengua, de la nostra cultura i de la nostra identitat“.

Esteve Camps ha destacat diversos fets rellevants de l’etapa de Rigol com a president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família del 2005 al 2011: “D’una banda, es va tancar tot l’espai interior i, de l’altra, el 7 de novembre del 2010, el papa Benet XVI va dedicar la basílica al culte i la va distingir com a basílica menor. També va ser impulsor de la internacionalització de la Sagrada Família impulsant l’exposició de la Sagrada Família a la ciutat del Vaticà”.

“Era una de les persones més dialogants que he conegut mai, gran amant del pacte i del consens”

“Rigol -ha afegit- era una de les persones més dialogants que he conegut mai, gran amant del pacte i del consens allà on anés o estigués; home compromès amb la vida ciutadana, cosa que es va reflectir en el fet que fou membre actiu de diferents patronats de caràcter sociocultural importants per a Catalunya. Descansi en pau i de ben segur que ho farà al costat de tots els Grans Homes d’aquest país.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!