Yvonne Reungoat

La mare Yvonne Reungoat ha estat escollida novament com a superiora general de l’Institut de les Filles de Maria Auxiliadora, Salesianes, en el Capítol General XXIII que s’està celebrant a Roma. És la novena superiora general de l’institut, successora de santa Maria Mazzarello. Amb aquest nomenament inicia el segon sexenni del seu mandat.

En ser preguntada per l’acceptació del seu mandat, la mare Yvonne molt emocionada ha dit: “Accepto. Agraeixo la vostra confiança. L’expressió bíblica que em sosté és: ‘Quan sóc feble, llavors sóc més forta.’ Em confio totalment a Maria i faig meves les seves paraules: ‘Feu el que Ell us digui.'”

Sor Yvonne Reungoat va néixer a Plouenan (França) el 14 de gener del 1945. Té 49 anys de professió religiosa i des de fa 18 anys pertany al Consell General.

Va iniciar el seu servei d’animació i govern com a superiora provincial el 1983 a França. El 1991 va ser escollida superiora de la província africana Mare de Déu, amb seu a Togo.

Al Capítol General XX va ser escollida consellera visitadora. El 2002, al Capítol General XXI, va ser nomenada vicària general i al Capítol General XXII, el 2008, va ser nomenada superiora general de l’institut.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!