Ja està disponible el nou espai web que ha creat el Departament de Comunicació i Publicacions de l’arquebisbat de Tarragona amb motiu de l’Any Jubilar que se celebrarà el 2025 amb el lema “Pelegrins d’esperança”.

En aquest nou portal s’aniran publicant tots els recursos i materials que es vagin creant per a la celebració del Jubileu. Ara ja hi ha algunes dades al voltant d’aquesta celebració, com la pregària, el logotip, les disposicions per obtenir la indulgència jubilar i altres informacions al voltant del Jubileu.

Properament també s’hi recollirà la butlla de convocatòria Spes non confundit traduïda al català.

A més, coincidint amb aquest Any de la Pregària que el papa Francesc ha convocat com a preparació per al Jubileu de 2025, també es podran consultar les reflexions que es publiquen mensualment al Full Dominical al voltant dels Apunts sobre la pregària, una col·lecció de llibrets que ha elaborat el Dicasteri per a l’evangelització per aprofundir i redescobrir la centralitat de la pregària. Aquestes breus reflexions també estan disponibles en format vídeo.

Finalment, des del web diocesà del Jubileu es facilita un accés directe al web oficial del Jubileu, on trobareu més informació.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!