Betel’22 estrenarà la seva segona edició el dissabte 21 de maig, de 17.00 a 22.00, amb 1.200 butaques disponibles a l’auditori de La Salle Bonanova. Seguint l’èxit de l’edició passada, enguany l’esdeveniment pretén triplicar els índex d’audiència i reunir joves, ponents de renom i músics emergents en un únic espai.

De la mà d’Església Jove Barcelona, de la Pastoral de joventut de l’arquebisbat de Barcelona, Betel neix com una jornada formativa i vivencial per a joves en edat universitària i professionals amb inquietuds, preguntes, desitjos i il·lusions. L’esdeveniment tindrà una durada d’una tarda, en què es combinaran xerrades en viu, testimonis, tallers, oració i música amb l’objectiu de conèixer altres joves de Barcelona i voltants i tenir una experiència entorn de la fe catòlica.

“Betel’22 ha aconseguit reunir en un únic esdeveniment joves músics de diferents realitats de la diòcesi”

Entre els principals ponents d’aquesta edició, s’hi troben l’humorista Nacho Gil, conegut com a Nachter a les xarxes socials; la mare Verónica Berzosa, fundadora de l’institut contemplatiu Iesu Communio; el frare franciscà del Bronx Agustino Torres i Dimitri Conejo, un testimoni de superació; de nen abandonat a Rússia a pioner emprenedor.

Altres convidats especials, com la dibuixant Patricia Trigo o el raper Grilex, oferiran tallers on els assistents podran intercanviar preguntes i inquietuds en petit comitè. També hi participaran el cantant Grilex, el pare Joaquín, sacerdot i emprenedor, el periodista Pedro del Castillo, Olatz Elola, mare i creadora de continguts, el jove sacerdot Àlex Serra i l’emprenedor Javi Alonso.

L’esdeveniment començarà a les 17.00 i finalitzarà a les 22.00 amb consumició final i música en directe. Betel’22 ha aconseguit reunir en un únic esdeveniment joves músics de diferents realitats de la diòcesi.

Les entrades tenen un preu solidari de 15 euros. Per a més informació: 934 121 551.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!