Visita especial per als pobres als Museus Vaticans

Unes 150 persones sense llar que viuen als carrers de Roma participaran dijous 26 en una visita especial, amb sopar inclòs, als Museus Vaticans i a la Capella Sixtina, gràcies a una iniciativa de l’Oficina de Caritats Papals.

Segons informa L’Osservatore Romano, la visita serà guiada per Mons. Konrad Krajewski, almoiner del Papa. La idea és que els indigents “que acostumen a veure només els exteriors de la columnata de la plaça de Sant Pere, també tinguin l’oportunitat de gaudir del patrimoni artístic de la Santa Seu”.

La vista està programada per a la tarda de dijous i els convidats entraran al Vaticà en tres grups. Abans d’entrar als museus, els visitans “podran gaudir d’un recorregut privilegiat dins de la Ciutat del Vaticà, passant per la Casa Santa Marta, darrere la basílica de Sant Pere, a través de la Piazzale della Zecca, la ruta principal dels jardins i la Cancello di Gregogio”.

La capella estarà tancada al públic durant el dia, per preparar-se per als convidats de la nit. Les persones sense llar podran veure i gaudir dels famosos frescos de Miquel Àngel i després aniran al restaurant dels Museus Vaticans, on se’ls oferirà un sopar.

La iniciativa forma part d’una sèrie d’obres de caritat fetes per l’almoiner en nom de Francesc des de la seva elecció fa dos anys.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!