Davant les escenes de vandalisme, vehicles cremats i edificis públics malmesos, causades per l’assassinat d’un jove de 17 anys a mans de la policia, diferents líders religiosos francesos han fet una crida enèrgica al diàleg i a la pau.

La Conferència Episcopal Francesa ha demanat als catòlics que preguin pel retorn a la pau. El bisbe de Nanterre (epicentre de la violència), Mons. Matthieu Rougé, ha convidat els creients a ser servidors de la pau, refermant a l’uníson amb altres líders religiosos, “que la violència mai no és un bon camí”.

En un comunicat la Conferència de Líders Religiosos de França exhorten a la salvaguarda i a la consolidació del “vincle necessari de confiança entre la població i les forces de l’ordre” que “han donat tant durant els calvaris que ha travessat el país”.

El text condemna fermament la destrucció d’escoles, comerços, ajuntaments i mitjans de transport, i recorda que “els primers a patir les conseqüències són precisament els habitants, famílies i nens d’aquests barris”.

Per això, adreçant-se directament als governants i funcionaris de la nació, els demana “treballar plegats amb responsabilitat, per portar la justícia i la pau”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!