Vetlla de pregària per denunciar la "cultura del descart"

Les organitzacions catòliques de cooperació (Càritas, Justícia i Pau, Mans Unides i Xarxes) i les congregacions religioses (Confer) demanen als responsables polítics i agents socials que adoptin mesures a favor d’un desenvolupament social realment humà que posi fi a la desigualtat i la injustícia que pateixen els més vulnerables.

Per això, i en el marc de la iniciativa “Enllaça’t per la Justícia”, han convocat per avui dijous 16 d’abril una vetlla de pregària a diferents ciutats. D’aquesta manera s’anima tothom a actuar per transformar la realitat en què vivim, dominada pel consumisme i la “cultura del descart” com diu el papa Francesc, en una realitat a mida de l’home, on hi hagi espai per a l’acollida de tots, especialment dels més febles.

Aquest acte, que se celebra per tercer any consecutiu, està obert a la participació de les comunitats cristianes i a tota la societat. Vol posar l’accent en la responsabilitat urgent d’acompanyar els més vulnerables, els darrers, els exclosos socials, els que han quedat fora dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni i que, si no es prenen mesures, continuaran al marge de l’agenda internacional de desenvolupament després del 2015.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!