Editorial Base ha estat guardonada amb el prestigiós premi al Llibre Facsímil Millor Editat del 2023, atorgat pel Ministeri de Cultura. Aquest reconeixement ha estat concedit per la magnífica edició numerada i limitada del Saltiri litúrgic i devocionari, il·luminat per Bernat Martorell

El jurat ha destacat “la qualitat de l’enquadernació i les reproduccions d’aquest exemplar que recupera un llibre d’hores. L’enquadernació, en cantell daurat, és molt fidel als llibres d’època, amb capçades fetes a mà en full irregular. Tancaments de gran qualitat. Destaquen la fotomecànica i el llibre d’estudi, la transcripció i la traducció enquadernades en tela i tapa dura”.

El manuscrit C6-A398, conservat a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona i anomenat comunament Llibre d’hores de Bernat Martorell, és un dels còdexs catalans més notables del segle XV pel seu contingut documental i per les miniatures amb què està il·luminat.

Per a aquesta acurada edició s’han aplegat els millors especialistes en la temàtica que, amb el seu treball i l’extensa bibliografia aportada, garanteixen el rigor i la qualitat del conjunt.

L’estoig conté el manuscrit, la transcripció i la traducció. Els materials emprats en la impressió del volum mantenen els elevats nivells de qualitat dels llibres d’Editorial Base.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!