La germandat del Sant Crist de Lepant de Valls finalment ha pogut completar el seu imaginari escultòric. Ho ha fet amb l’adquisició d’una nova talla de la Mare de Déu del Roser, una figura que ha donat la família de Rafael Gutiérrez, antic president de la germandat de Bonavista. Gutiérrez havia comprat la figura a Ronda, i la guardava i venerava a casa seva. 

Tot i que inicialment aquesta imatge era una Mare de Déu de la Pau, la germandat vallenca l’ha reconvertit dotant-la de la vestimenta i iconografia necessàries per convertir-la en una Mare de Déu del Roser. Amb aquesta donació, se’n garanteix el seu manteniment. 

Benedicció i veneració de la nova imatge

La benedicció de la nova imatge va tenir lloc diumenge de Rams, 2 d’abril, i va comptar amb la participació dels rectors de les parròquies del Lledó i Sant Joan de Valls, Joan Àguila i el P. Joan Font. Després de la presentació, la germandat va anunciar que la Mare de Déu sortirà en processó en la propera celebració de la seva festivitat, tot i que no es descarta que també participi en la processó del Sant Enterrament. 

Després de la benedicció i veneració de la nova imatge a la capella del Roser, es va celebrar el Viacrucis de diumenge de Rams, recuperat de fa més d’una dècada i on participa l’aspirantat de totes les germandats i confraries que formen l’agrupació de Setmana Santa de Valls. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!