Més de 180 catequistes es van trobar, el diumenge 1 d’octubre, a la Casa de l’Església, i també, a la Capella del Bon Salvador de Sant Feliu de Llobregat. Tota la jornada va girar al voltant de l’objectiu diocesà: “Som cridats: Cridats a ser poble”. Les catequistes, acompanyades dels preveres de moltes parròquies del bisbat de Sant Feliu de Llobregat, celebren la vocació de ser cridades a anunciar l’Evangeli. 

La trobada va comptar amb la presència del bisbe Agustí Cortés, que els va encoratjar a ser fidels a la seva missió, a sentir-se comunitat dins de la comunitat, enviats per Jesucrist en nom de l’Església. El bisbe va destacar com “la nostra vocació és de servei en l’anunci de l’Evangeli, i que la nostra tasca és fruit de la crida que Déu ens fa a cadascun de nosaltres, i, particularment, tenint en compte que la majoria de catequistes són dones, com la nostra naturalesa de donar vida, es palesa en la tasca catequètica”. 

Després de la pregària inicial, la Gna. Maria Claustre Solé, religiosa de la Companyia de Maria Lestonnac, fou l’encarregada de la ponència inicial. Sota el títol de La dona i la seva tasca ministerial d’anunciar l’Evangeli al Nou Testament, els va il·lustrar sobre com descriu la Bíblia en els textos evangèlics, la presència de les dones deixebles de Jesús en la vida i predicació del Senyor, com de testimonis de la Resurrecció, i en els primers temps del cristianisme. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!