'Un nou llindar' amb el bisbe Sebastià Taltavull: "Creure és establir diàleg"

Fa pocs dies, algú m’ha preguntat amb interès què vol dir creure en Déu. N’hem parlat amb calma i amb una conversa molt oberta i sincera. Hem comentat que qui «creu» està admetent la seva existència i, alhora, admet que pot establir amb Ell una relació: pot comunicar-se amb Déu. La relació sempre és confiança, és diàleg íntim, és voluntat de coneixement i reconeixement. Déu em parla i jo l’escolto. Déu se’m dóna a conèixer i jo accedeixo a entrar en el seu «misteri» perquè sé que m’estima i em mereix tota la confiança. Així ens ho mostra Jesús amb la seva relació amb Déu.

Si vols seguir llegint l’article del bisbe Sebastià Taltavull, clica aquí

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!