La visita ecumènica prevista per a principis de febrer al Sudan del Sud, que compartirà el papa Francesc amb l’arquebisbe de Canterbury, Justin Welby, i el moderador de l’Església d’Escòcia, Ian Greenshields, podria portar una pau duradora a la nació més jove del món.

Aquesta és l’esperança de l’arquebisbe Hubertus van Megen, representant del Papa al Sudan del Sud i nunci apostòlic al país del centre-est d’Àfrica, que descriu l’esdeveniment com “un nou capítol d’esperança i inspiració” per al poble de Déu al país.

HUBERTUS VAN MEGEN

“S’obrirà un nou camí d’esperança per al Sudan del Sud perquè el Sant Pare vindrà a donar-nos valor i a portar-nos la pau que hem estat esperant”

La visita tindrà lloc del 3 al 5 de febrer i per això l’arquebisbe ha demanat pregàries per aquesta cita que “fa tant de temps que esperem i l’objectiu de la qual és portar ajuda al país”.

El nunci ha convidat tota la població a participar en la pregària en comunió amb aquests grans líders “perquè els seus missatges ens donaran esperança per superar els reptes que travessem. La visita vol confirmar tot el compromís i la voluntat de l’Església catòlica per portar i mantenir la pau en aquest lloc”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!