El bisbe Agustí Cortés ha nomenat Mn. Agustí Pañella i Baró com a nou rector de la parròquia de Santa Maria de Cubelles (Garraf). Mn. Pañella manté les seves responsabilitats pastorals com a rector a la parròquia de Sant Joan Baptista de Vilanova i la Geltrú, amb les seves dues esglésies de Sant Joan i de la Mercè, als barris de la Collada i Fondo Somella.

Atès que Mn. Agustí continuarà vivint a la rectoria de Sant Joan Baptista de Vilanova i la Geltrú, pels compromisos que ja té contrets, el bisbe ha cregut convenient de nomenar Chiara Romano i el seu marit, Joan Rodríguez, com a matrimoni Encarregats Pastorals de la Parròquia de Santa Maria de Cubelles. Ells seran els qui vetllaran per la pastoral del dia a dia com també per l’acolliment de les persones que s’acostin a la parròquia, com dels grups que fan ús pastoral i/o cívic a l’edifici de la Casa Rectoral.

Per facilitar la seva tasca i disponibilitat, seran ells mateixos els qui viuran a l’habitatge que fins ara es reservava al rector, amb un contracte de comodat establert entre el bisbat de Sant Feliu de Llobregat, el rector i ells mateixos.

D’aquesta manera, Cubelles es converteix en la primera parròquia de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat que atorga una responsabilitat d’aquesta envergadura a un matrimoni laic.

L’inici del servei pastoral del nou rector i els nous encarregats pastorals serà a l’Eucaristia de les 10 del matí del proper diumenge 10 de març. La celebració litúrgica la presidirà el bisbe de la diòcesi, Agustí Cortés.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!