Un líder jueu denuncia la indiferència mundial davant la persecució dels cristians

El líder del Congrés Internacional Jueu, Ronald S. Lauder, ha criticat la indiferència mundial davant la persecució dels cristians a l’Orient Mitjà i ha indicat que molts més països haurien d’actuar al respecte. En una editorial que ha publicat al diari New York Times, Ronald S. Lauder assenyala que «la indiferència general davant l’estat Islàmic d’Iraq i Síria no està només malament, sinó que és obscena».

«El poble jueu entén molt bé tot el que pot passar quan el món no diu res. Aquesta campanya de mort s’ha de parar», ha afegit Lauder. També ha informat que «recentment, grups militants a Nigèria han segrestat i assassinat centenars de cristians. Mig milió de cristians àrabs han estat expulsats de Síria durant els més de 30 anys de guerra civil que pateix el país».

El líder jueu ha explicat que «probablement, l’Estat Islàmic és el grup terrorista més adinerat del món. Realment, on destaca aquest grup, és en la seva carnisseria. Han decapitat nens i han col·locat els seus caps sobre estaques, han violat les mares i han assassinat i penjat els pares».

«Els cristians estan morint a causa de les seves creences, perquè estan indefensos i perquè el món és indiferent al seu patiment». Ronald S. Lauder ha acabat la seva carta demanant a la gent de tot el món que actuïn per posar fi a aquesta barbàrie.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!