El president de la Subcomissió Episcopal per a les Relacions interconfessionals i el Diàleg interreligiós, Mons. Francesc Conesa, i el director del secretariat, Rafael Vázquez, signen un missatge a les comunitats de musulmans a Espanya per la festivitat del Ramadà.

Un cant unànime de lloança a Déu és el títol d’aquest missatge on es convida “a resar els uns pels altres: els cristians pels musulmans i els musulmans pels cristians, perquè, mirant l’altre amb els ulls de Déu, Clement i Misericordiós, puguem redescobrir-nos com a germans al nostre camí irreversible de fraternitat per la pau mundial i la convivència comuna”.

A l’abril les tres religions monoteistes, seguint les seves pròpies tradicions i ritus, aixecaran un cant unànime de lloança a Déu

Els jueus tindran la celebració de la Pasqua; els cristians, la resurrecció, i els musulmans, la fi del mes del Ramadà.

Segons el missatge, es tracta d’un “cant coral de joia que ressonarà esperançador en el cor d’una humanitat que continua sent colpejada per la guerra, per la crisi econòmica i la injustícia”.

Els signants també aprofiten el missatge per agrair a la comunitat islàmica a Espanya les mostres de proximitat i solidaritat amb la comunitat cristiana per l’atemptat del 25 de gener a Algesires.

Igualment valoren “la condemna unànime per part de la comunitat islàmica de tot acte de violència en nom de Déu”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!