S’ha trobat un cos al pantà de la Llosa del Cavall que, molt probablement, correspondria al de Mn. Xavier Castelló i Baille, sacerdot del bisbat de Solsona que va desaparèixer fa uns mesos a la mola del santuari de Lord. Ho ha comunicat el bisbat de Solsona després d’haver estat informat per part dels Mossos d’Esquadra de la trobada del cos.

Juntament amb les diligències oportunes, ara s’esta fent l’estudi pertinent d’ADN per tal de confirmar, així, que efectivament es tracta del cos de Mn. Castelló. Es preveu que properament es completaran aquestes informacions.

El comunicat del bisbat acaba amb les pregàries per Mn. Xavier Castelló, “confiant-lo en les mans de Déu i recolzant-nos en el consol que ve de la fe”.

El dijous dia 17 de novembre es va donar l’avís de pèrdua de Mn. Xavier Castelló a la mola del santuari de Lord, al bisbat de Solsona. Des d’aquell moment es va activar un operatiu de recerca -amb base al parc de bombers de Sant Llorenç de Morunys- format pels mateixos bombers, mossos, ADF, l’ajuntament de Sant Llorenç i diversos voluntaris, al qual es van incorporar també diferents persones de la diòcesi de Solsona, del santuari i de la mateixa família de Mn. Xavier.

Dilluns 21 de novembre, després d’un treball ingent durant cinc dies –per bé que sense troballa-, es va informar de la clausura del dispositiu d’emergència de recerca.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!