El diumenge 14 d’abril, més de 200 xiquets i familiars es van aplegar al Seminari Diocesà per tal de celebrar la Trobada Infantil Diocesana. Ja en van quasi 40, i catequistes i famílies que acompanyaven els seus fills, no es van voler perdre aquesta trobada, una trobada que portava com a títol: “Benaurats!”

La jornada començava amb tot un seguit de tallers on els xiquets podien pintar-se, acabar l’activitat catequètica que prèviament havien treballat a les seves parròquies, fer-se un photo-call o també preparar-se per a l’scape room de després.

La primera part del matí va estar dinamitzada a partir de diferents proves on els participants havien de descobrir les claus necessàries per tal de tornar a donar llum a una humanitat que cada vegada viu més desesperançada. Gràcies a les benaurances, els participants van poder aconseguir fer llum a moltes situacions de foscor que ens presenta el món actual.

Després de superar tot aquest seguit de proves, gràcies al Grup de la Passió de La Cava, es va portar a terme una representació de l’escena de les Benaurances, on Jesús va poder interpel·lar els participants per tal de presentar les Benaurances com una bona proposta per ser feliços. Després temps per l’Eucaristia, presidida per primer cop pel bisbe Sergi, que també ens va acompanyar al llarg de tota la jornada i va poder saludar els participants de les diferents parròquies.

A la tarda, temps per a la gimcana i per al festival, i plens d’alegria i donant gràcies al Senyor per com de bé tots junts ens ho havíem passat, vam tornar a les nostres llars, esperant la propera trobada.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!