La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha rebut dimarts al vespre, al Palau de la Generalitat, la sotssecretària general del Sínode dels Bisbes, la religiosa xaveriana Nathalie Becquart, que és a Barcelona per participar dimecres 22 de març en la quarta edició del fòrum Tribuna Joan Carrera, convidada per diverses entitats catalanes de l’Església i d’inspiració cristiana.

No ha estat una visita oficial”, ha volgut aclarir el director general d’Afers Religiosos de la Generalitat, Carles Armengol, en declaracions a Ràdio Estel. “Han estat les entitats que organitzen la Tribuna Joan Carrera que han convidat sor Nathalie Becquart i, sabent-ho, des de la Generalitat ens ha semblat que com que ella estava avui aquí coneixent alguna realitat catalana com Montserrat i la Sagrada Família, vam veure que la podíem rebre al Palau de la Generalitat”.

Becquart, Armengol, Vilagrà i Luca Bellizzi, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Itàlia. Foto: Rubén Moreno/Govern

El director general d’Afers Religiosos ha comentat que, durant la visita, la sotssecretària del Sínode dels Bisbes ha conegut el Palau de la Generalitat i, especialment, la capella de Sant Jordi. “Ha estat sobretot una benvinguda al país i una trobada de cortesia, tot reconeixent la importància i significació d’aquesta personalitat dins la Santa Seu”, ha manifestat Carles Armengol.

CARLES ARMENGOL

“Ha estat sobretot una benvinguda al país i una trobada de cortesia, tot reconeixent la importància i significació d’aquesta personalitat dins la Santa Seu”

Nathalie Becquart, una de les dones nomenades pel papa Francesc per a càrrecs de responsabilitat al Vaticà, intervé dimecres al migdia, a Barcelona, en la quarta edició del Tribuna Joan Carrera, sota el títol “El lideratge de les dones en l’Església i en el món”. Aquesta religiosa serà curiosament l’única dona amb veu i vot a l’octubre, en les deliberacions de la propera assemblea general del Sínode a Roma, presidida pel mateix Pontífex.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!