El divendres 5 de juliol, va tenir lloc, al bisbat de Tortosa, la reunió de cloenda del curs de la Comissió Interdiocesana d’Apostolat Seglar de Catalunya (CIAS). El bisbe d’aquesta diòcesi, Mons. Sergi Gordo, que és el president de la CIAS, va acollir els delegats dels diferents bisbats catalans.

La trobada s’inicià amb un recorregut pel palau episcopal i les seves singularitats arquitectòniques i artístiques. Després d’un cafè i la presentació dels treballadors del bisbat de Tortosa, va tenir lloc la reunió mixta (presencial i en línia) per abordar els diferents temes de revisió i programació del curs vinent.

Després de la pregària inicial, cada delegat va exposar les realitats de l’Apostolat Seglar del seu bisbat i les finalitats de cada delegació. Cal tenir present com a  objectius la formació, l’organització i el testimoniatge dels laics del bisbat, tot i que cadascun d’ells ho fa d’una manera particular.

D’altra banda, es va concretar la data i el lloc de la propera Trobada Interdiocesana. Serà el dissabte 8 de març de 2025 a Montserrat, amb motiu de la celebració del seu Mil·lenari.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!