Aquest diumenge 16 de juny, sis seminaristes de la diòcesi de Barcelona rebran l’ordenació diaconal, camí del sacerdoci. Xavier Campmany, Javier Casals, Santi Claret, Guillem Lisicic, David Lucena i Joan Piñol esperen amb “gran emoció i gratitud” la cerimònia, que tindrà lloc a les 18h a la Sagrada Família i estarà presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. David Abadías.

Esperança davant l’ordenació

Tal com ha explicat Joan Piñol en una entrevista a Catalunya Cristiana, els seminaristes veuen amb esperança i alegria la celebració d’aquest diumenge, ja que “les nostres històries vocacionals són diferents però el que és bonic és que al final convergeixen en una mateixa crida”. En aquest sentit, Javier Casals ha manifestat que després de la formació al Seminari, viuen el desig de ser sacerdots amb més força: “Ha estat un temps de descobertes impressionants; la motivació ara és més gran, més profunda i sòlida”.

Finalment, el mateix Casals també ha recordat que els sis seminaristes ja tenen la vista posada en l’Any de l’Esperança 2025, on “El Senyor ens crida a ser sembradors d’esperança. El servei del diaca i del sacerdot és suscitar la vida de la gràcia en el cor de la gent.

Recordeu que aquesta cerimònia d’ordenació diaconal de sis seminaristes es podrà seguir en directe via streaming, aquest diumenge, a partir de les 18h.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!