Sota el lema “Testimonis Vius, sembradors de la Paraula”, del 28 al 30 de juny tindrà lloc a l’Espluga de Francolí la primera trobada d’estiu conjunta dels tres sectors de l’Acció Catòlica General a Catalunya  (Tortosa, Tarragona i Barcelona). La trobada, que està pensada perquè hi participin els laics de les parròquies -infants, joves i adults- serà el cap de setmana més important del curs per l’Acció Catòlica General (ACG). 

Com han explicat els organitzadors, les inscripcions per participar-hi ja es poden fer a la pàgina web de l’ACG, i el pagament s’haurà d’abonar abans del 2 de juny. D’entre les activitats que es faran durant aquests dies, destaca la visita guiada a Poblet, els tallers de pregària, i la gimcana de presentació, entre d’altres. 

Tots els participants s’allotjaran a l’alberg de l’Espluga de Francolí, on podran gaudir també de la piscina i de totes les activitats que com ha explicat l’ACG, seran “engrescadores i adients per a infància, joventut i persones adultes en un espai idíl·lic”. Tota la informació relacionada amb la trobada es pot trobar a la pàgina web de l’ACG de Barcelona: acciocatolicageneralbcn.org

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!