El 29 de gener es va celebrar la festa del beat Manuel Domingo i Sol, amb una Eucaristia presidida pel bisbe de Tortosa, Sergi Gordo, al temple de la Reparació. Va ser concelebrada pel bisbe emèrit de San Bernardino de California, Mons. Rutilio del Riego; el director general de la Germandat de Sacerdots Operaris Diocesans, Mons. Florencio Abajo; l’administrador general, Mn. José Miguel Martínez; Mn. Javier Goñi i Mn. José Ayllón, operaris residents a Tortosa, alguns sacerdots de la Germandat de Las Alquerías del Niño Perdido i sacerdots de la diòcesi de Tortosa.

En l’homilia, el bisbe ha recordat que “el beat mossèn Sol va orientar les passes de molts joves de Tortosa, dels quals, com a seguidor de Jesús, es va compadir en veure’ls com ovelles sense pastor.”

Així mateix, “en un temps de forta sequera vocacional per al ministeri sacerdotal i la vida religiosa”, el bisbe Sergi va animar a viure-la com una creu a compartir amb la Creu del Senyor. “No deixem de col·laborar en això que anomenem una simfonia de pregària, en primer lloc, per recuperar el desig d’estar en presència del Senyor, d’escoltar-lo i adorar-lo.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!