#Tornoaserinfant

El 20 de novembre es commemora el Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI), un dia que té una vital importància per a la Fundació Pere Tarrés com a entitat compromesa amb la infància.

Per aquest motiu i perquè enguany se celebren els 25 anys de la Convenció dels Drets de l’Infant, aquest any la Fundació Pere Tarrés impulsa la campanya digital #Tornoaserinfant per sensibilitzar la societat sobre la situació actual dels Drets dels Infants i reflexionar sobre la feina que encara queda per fer, especialment per als infants en situació de vulnerabilitat social.

Per fer-ho, el proper 20 de novembre des dels perfils de Facebook (https://www.facebook.com/FundPereTarres), Twitter (https://twitter.com/FundPereTarres) i Instagram (http://instagram.com/FundPereTarres/) de la Fundació Pere Tarrés es fomentarà que els seguidors canviïn la seva foto actual de perfil per una de quan ells i elles eren infants i escrigui una frase sobre el què li hauria agradat com a infant, vinculada als Drets dels Infants. Es pretén que tothom torni a ser infant per un moment i reflexioni sobre la importància del seus drets.

L’objectiu d’aquestes accions és visibilitzar els Drets dels Infants i conscienciar a la societat de la necessitat de treballar per a la infància en situació de vulnerabilitat social.

La campanya també tindrà un seguiment en castellà en les mateixes xarxes socials, en aquest cas amb el hashtag #Vuelvoaserniño, i comptarà amb el suport de reconegudes personalitats que hi treballen a favor de la infància des de diferents estaments.

Aquesta campanya virtual complementa les accions de sensibilització i reivindicació sobre els Drets dels Infants que els centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés faran durant tota la setmana, com festes o cercaviles en els seus barris.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!