Torna l'espectacle de dansa "Eulàlia"

L’Esbart Ciutat Comtal torna a representar, els propers 8 i 9 de febrer, l’espectacle de dansa Eulàlia, representació de la vida i passió de la santa, a la catedral de Barcelona.

L’altar major de la catedral de Barcelona torna a esdevenir el màgic escenari on es recrea la vida de santa Eulàlia. Damunt de la cripta on descansen les seves despulles, l’Esbart Ciutat Comtal ofereix a la ciutat una visió dansada de la vida i passió de la patrona. La professió de la seva fe cristiana, els martiris que va patir, la seva mort i posterior glorificació prenen vida a través de la coreografia de Lluís Calduch, director de l’Esbart Ciutat Comtal, i de la música de Francesc Cassú.

Eulàlia és un homenatge al patrimoni social, cultural i religiós que la devoció a Santa Eulàlia significa en l’esdevenir històric de Barcelona, en moments clau com el setge a la ciutat el 1714 on la població es va encomanar a la santa per seguir endavant en la batalla.

Les funcions són el dissabte 8 de febrer, a les 20.30 h, i el diumenge 9 de febrer, a les 16.45 h, a la catedral de Barcelona. Entrada gratuïta per ordre estricta d’arribada.

Per donar a conèixer la representació, ha tingut lloc una roda de premsa a la catedral de Barcelona. Mn. Josep M. Martí Bonet, delegat de Patrimoni Cultural de l’arquebisbat, ha convidat a participar i veure en directe aquest espectacle de dansa, en què participen fins a 27 dansaires.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!