L’associació Pessebre Vivent Amics de Corbera, entitat que s’encarrega d’organitzar el Pessebre Vivent de Corbera des de l’any 1962, tornarà per representar el pessebre vivent més visitat de Catalunya, després de dos anys d’aturada obligada per la pandèmia.

La 59ena Temporada s’iniciarà el dissabte 3 de desembre i el Pessebre Vivent farà les seves representacions, tots els caps de setmana i vigílies de festius, fins al diumenge 15 de gener del 2023. Es realitzaran un total de 48 representacions a la Penya del Corb, a Corbera de Llobregat.

El Pessebre Vivent de Corbera compta, en cada edició, amb més de 250 participants, entre voluntaris i organització, la gran majoria dels quals són veïns i veïnes del municipi que hi participen, representant diverses escenes nadalenques i de tradicions catalanes.

El Pessebre es desenvolupa en un entorn privilegiat de més de 14 mil metres quadrats, situat a la Penya del Corb de Corbera de Llobregat. Els visitants passegen dins d’un pessebre a mida real, per un circuit de més de 700 metres, on poden anar gaudint de 15 quadres escènics com ara l’anunciació, els pastors, el Naixement a la Cova, la vida a Natzaret, el mercat, així com diverses escenes d’oficis artesanals catalans, el caga tió, entre d’altres.

 Aquest any es preveu superar el milió de visitants

La temporada 2019-2020, el Pessebre va assolir el rècord de 32.005 visitants, tancant el nombre d’assistents total en 991.568, des de la seva fundació l’any 1962. Es preveu que aquesta temporada s’aconseguirà superar la simbòlica xifra d’un milió de visitants del Pessebre Vivent de Corbera, en les prop de 2.500 representacions totals.

Per a David Esquirol, president de l’entitat organitzadora “ens fa molta il·lusió poder superar la xifra simbòlica d’un milió de visitants del Pessebre Vivent de Corbera que, generació rere generació, mantenen una cita anual amb el nostre pessebre vivent”. També ha fet un esment especial “per l’esforç de totes les voluntàries i voluntaris que han participat desinteressadament durant totes aquestes 59 temporades”. I finalment, ha afegit que “des del Pessebre Vivent de Corbera, estem molt orgullosos de poder continuar promovent la cultura popular i tradicional catalana, i desitjant tornar a obrir portes, perquè tothom continuï gaudint d’aquesta activitat tan entranyable i visitada pels volts de Nadal”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!