Torna el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya els propers 27 i 28 de novembre

Per setè any consecutiu, els quatreBancs dels Aliments de Catalunya organitzenel gran Recapte d’Alimentsa Catalunya amb l’objectiu de donarresposta a les urgències alimentàries deles persones més necessitades (un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya). Per fer-hopossible els dies 27 i 28 de novembre espreveuen 25.000 voluntaris per als mésde 2.000 punts de recollida habilitatsa supermercats i mercats arreu de Catalunya.

Amb el lema “Tu el fas gran”,l’objectiu del Gran Recapte 2015 és “recollir el màxim d’aliments per donarresposta a les necessitats persistents demoltes persones”, ha destaca EduardArruga, president del Banc dels Alimentsde Barcelona. S’espera poder superar els més de quatre milions i mig de quilos d’aliments recollits el 2014.
Arruga també haagraït la dedicació i el paper cabdal delsvoluntaris en el Gran Recapte: “Els bancsdels aliments necessiten establir pontsentre les persones beneficiàries i elsdonants, i aquests ponts són els voluntarisque fan possible el Gran Recapte”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!