El 27 d’abril proper, el teatre de La Salle Bonanova acollirà una nova edició de Betel, la trobada que apel·la profundament a la vida dels joves. Sota el lema d’aquest any, “Creats per a la grandesa”, Església Jove Barcelona ha convocat tots els joves de la diòcesi i voltants a participar en aquesta jornada cultural i formativa que en les tres edicions passades ha esgotat totes les inscripcions.

Una de les novetats de Betel24 és que comptarà amb moments d’intercessió, en els quals els participants podran apropar-se a demanar que es pregui per les seves necessitats. D’altra banda, durant tota la tarda hi haurà capellans confessant perquè tothom qui ho desitgi pugui apropar-se a rebre l’alegria del perdó. 

Com s’ha fet en les edicions anteriors, les ponències s’alternaran amb tallers, on els assistents podran conversar i plantejar preguntes en comitè. Com a ponents destacats, Església Jove Barcelona ha anunciat la participació de la cantant i actriu Miriam Fernández, el guionista i productor d’Atresmedia Diego Blanco, i el nedador paralímpic Enhamed Enhamed, entre d’altres. 

Finalment, el bisbe auxiliar de Barcelona David Abadías tancarà la jornada amb una adoració, que donarà pas a “fira de Betel”, un espai amb sopar, música en directe, i amb estands de diverses entitats rellevants a l’Església de Barcelona. 

El organitzadors, que esperen que aquesta nova edició de Betel aplegui més de 1.200 joves i la consolidi com una de les trobades pionera a Europa, ja han obert les inscripcions per participar-hi, i han fet públic el programa complet de la jornada, que es pot consultar en aquest enllaç

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!