Testimoni de tres bisbes missioners

Dins de la programació El Domund, al descobert, oferta per Obres Missionals Pontifícies ha tingut lloc una taula rodona amb el testimoni de tres bisbes missioners: Mons. José Ángel Divassón, bisbe del vicariat apostòlic de Puerto Ayacucho (Vençuela), Mons. Juan José Aguirre, bisbe de Bangassou (República Centreafricana) i Mons. Kike Figaredo, prefecte apostòlic de Battambang (Cambodja).

Els tres bisbes han explicat la seva tasca com a missioners a les regions on hi ha molts problemes. Els prelats han exposat el seu treball com a missatgers de l’Evangeli i han dibuixat la realitat de les societats on viuen. També han reflexionat sobre la informació real entorn dels problemes que pateixen els pobles de missió.

Mons. Aguirre ha destacat que li agradaria que “a la meva Espanya natal hi hagués més informació, que sabéssiu el que passa al món”. Mons. Figaredo ha fet una petició als periodistes: “Una informació seriosa de la nostra presència als llocs crítics i no només el que es veu o es diu a la televisió; no fer caricatura dels problemes del món.” De la seva banda, Mons. Divassón ha constatat que a Veneçuela hi ha “una informació gairebé nul·la i una hegemonia comunicacional”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!