Tercera edició de La Nit. Sopar d’aniversari de Ràdio Estel i «Catalunya Cristiana»

La Nit deRàdio Estel i Catalunya Cristiana celebra la seva tercera edició. En aquestaocasió, però, és una Nit molt especial ja que celebrarem els 35 anys d’històriade Catalunya Cristiana i els20 de Ràdio Estel.

Serà el dijous 27 de novembre al Centre de ConvencionsInternacional de Barcelona a les 20:35 h.


Claret Serrahima, dissenyador català, és l’autor del cartell de la Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel. És conegut per haver dissenyat els logotips o la imatge corporativa d’institucions com l’Institut Ramon Llull, el Futbol Club Barcelona, la Fundació Alícia, CatalunyaCaixa o l’Ajuntament de Barcelona, el logotip del centenari de l’any Miró (1993), el KRTU, Sita Murt, Casa Àsia o el Bulli, entre molts d’altres. També és l’autor de la imatge institucional de l’actual escut de Barcelona.

La Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana té l’objectiu de recaptar recursos econòmics per fer possible la tasca evangelitzadora d’aquests dos mitjans de comunicació, i visibilitzar així el suport que reben per part de persones, entitats i institucions de tots els àmbits de la nostra societat.

L’acte serà presidit pel cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, i hi assistiran personalitats de l’àmbit polític, social i cultural català. Els periodistes Francesc Rosaura, director i presentador del programa de TV3 ‘Signes del temps‘ i Mercè Raga, periodista de Ràdio Estel, presentaran l’acte.

El preu del sopar és de 45 euros, que es poden fer efectius al compte de

la Caixa 2100 1334 91 0200076078 (a l’hora de fer l’ingrés cal indicar nom, cognom i telèfon).

Per a més informació i reserves: Núria Ortín, tel. 93 409 27 70, lanit@radioestel.cat, lanit@catalunyacristiana.cat

o també pot omplir el formulari que trobarà després de clicar aquí i ens posarem en contacte amb vosté.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!