Temps de flors i vida cristiana

Coincidint amb la mostra Girona, temps de flors, el bisbe Francesc Pardo ha dedicat el seu escrit del diumenge 18 de maig a traçar un paral·lelisme entre les flors i la vida cristiana. “Sense esforç, sense voluntat de superar les dificultats, sense paciència, sense treball en equip, sense col·laboració, no hi hauria avui temps de flors. Sense esforç, sense paciència, sense voluntat de superar dificultats i foscors, sense comunitats cristianes… no gaudirem de la vida cristiana”, diu el bisbe de Girona en l’escrit que publica setmanalment al Full Parroquial del Bisbat de Girona.

“La bellesa de les flors i plantes, icona de la creació, m’ha suggerit que cal redescobrir la bellesa de la fe com a resposta a la manifestació de Déu, a la seva revelació. El Tapís de la Creació de la nostra catedral s’estén, d’un manera actual i creativa, per la ciutat“, prossegueix el bisbe Pardo.

El bisbe de Girona també fa referència als orígenes de la mostra Girona, temps de flors, que va començar amb una senzilla exposició de rams i plantes per acabar esdevenint un esdeveniment ciutadà de gran renom per acollir moltíssima gent. “Em recorda la paràbola de Jesús en què compara la fe amb un gra de mostassa, una llavor petita que es converteix en una gran planta.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!