Taltavull recull en un llibre alguns dels seus articles a "CatalunyaCristiana"

Us porto al cor (Editorial Claret) és el títol del darrer llibre de Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona. Es tracta d’un recull dels articles que publica cada setmana a CatalunyaCristiana dins la secció Un nou llindar. “Al llarg de tres anys, en temps de tardor, d’hivern, de primavera i d’estiu, he intentat estar atent a la vida de la gent per tal de deixar-me interpel·lar pel que passa al nostre món i a la nostra Església”, explica Taltavull en la introducció del llibre. “D’aquesta observació, amb l’intent de posar una orella a l’Evangeli i l’altre en el poble, ha sortit el present text, publicat setmana rere setmana a Catalunya Cristiana.”

El títol del llibre fa referència a les paraules que sant Pau va adreçar als cristians de Corint i de Filips: “Us porto al Cor”. “El que hi ha escrit en aquest llibre en vol ser un humil i afectuós reflex”, explica Mons. Taltavull. “Portem a les mans i al cor el tresor més gran que és Jesús! Però, també, som conscients que a les mans i al cor hi portem l’encàrrec urgent de l’anunci joiós de l’Evangeli.”

Sebastià Taltavull

Sebastià Taltavull va néixer a Ciutadella de Menorca el 28 de gener de 1948. El 23 de setembre de 1972 rep l’ordenació sacerdotal. A la diòcesi de Menorca ha exercit diversos càrrecs, entre els quals els de Vicari General i Rector del Seminari. Ha estat professor de religió a l’Institut públic de Ciutadella i altres col·legis, i professor de teologia al Seminari i a l’Institut diocesà de Teologia. També a Ciutadella, ha exercit el ministeri pastoral com a Rector de les parròquies de Sant Rafael, Ntra. Sra. del Roser de la Catedral, Sant Francesc i la Comunitat de Sant Miquel. El 28 de gener de 2009 és nomenat Bisbe Auxiliar de Barcelona. Actualment és President de la Comissió Episcopal de Pastoral de la Conferència Episcopal Espanyola. A Catalunya, és President del Secretariat Interdiocesà de Catequesi i de la Pastoral Obrera.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!