Amb motiu de l’Any de la Pregària, el Dicasteri per a l’Evangelització ha elaborat el subsidi “Ensenya’ns a pregar” (Lc 11,1). Està disponible en línia i es pot descarregar gratuïtament des de la web. Es tracta d’un material per acompanyar les comunitats cristianes i els fidels en el camí de preparació al Jubileu del 2025.

Aquest material, inspirat en el magisteri del papa Francesc, “vol ser una invitació a intensificar la pregària com a diàleg personal amb Déu, que porti a reflexionar sobre la pròpia fe, sobre el propi compromís en el món d’avui, en els diferents àmbits en els quals un és cridat a viure”, destaca l’organisme vaticà.

El subsidi pretén “oferir reflexions, indicacions i consells sobre com viure més plenament el diàleg amb el Senyor, en relació amb els altres”.

Està format per seccions dedicades a la pregària dins la comunitat parroquial, la comunitat familiar, altres de dedicades als joves, a les comunitats de clausura, a la catequesi i als recessos espirituals.

Quan va llançar l’Any de la Pregària en el IV Diumenge de la Paraula de Déu, el 21 de gener, el Papa va anticipar que el Dicasteri per a l’Evangelització oferiria recursos als fidels per viure amb intensitat aquest temps de gràcia.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!