El papa Francesc ha expressat la seva proximitat i pregària per les víctimes del tifó Haiyan-Yolanda, que ha afectat especialment les Filipines i ha produït, de moment, més de 10.000 morts.

Després de l´Àngelus de diumenge, Francesc ha assenyalat que “malauradament, les víctimes són moltes i els danys enormes. Preguem pels nostres germans i germanes, i mirem de transmetre´ls també la nostra ajuda concreta“.

El Papa ha enviat també un missatge al president de les Filipines, Benigno Aquino III, a través del secretari d´Estat vaticà, Mons. Pietro Parolin. A la carta, assegura que el Papa està “profundament entristit per la destrucció i pèrdua de vides causades pel supertifó”. “Sa Santedat expressa la seva profunda solidaritat amb tots els afectats per aquesta tempesta i les seqüel·les.”

Mons. Parolin indica que el Pontífex està especialment preocupat per “aquells que ploren la pèrdua dels seus éssers estimats i aquells que han perdut casa seva”. I afegeix: “En la pregària pel poble de les Filipines, el Sant Pare també ofereix ànim a les autoritats civils i al personal d´emergència, que assisteixen les víctimes de la tempesta.” Finalment, Francesc invocales benediccions “divines de la força i el consol per a la nació”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!