Sister Cristina: "Només sóc un instrument en mans de Déu"

Sor Cristina Scuccia no està acostumada a les promocions discogràfiques i se li nota. Ens rep esgotada, després d’una llarga i intensa jornada de compromisos amb els mitjans de comunicació. Tot i així, Sor Cristina no perd el somriure. Un somriure que ha enamorat tothom arran del seu pas pel concurs televisiu The Voice, a Itàlia. Com a guanyadora, presenta ara el seu primer disc, amb deu clàssics de la música pop i dues cançons inèdites. Fins i tot s’ha atrevit amb el polèmic Like a Virgin, de Madonna, però no com a provocació, sinó com a desafiament. A través de la música, Sor Cristina canta a l’amor. L’amor humà i també, i sobretot, l’amor diví.

Sor Cristina, vostè es troba en plena promoció del seu primer disc: Sister Cristina. Un somni fet realitat, però fet realitat d’una manera diferent del que s’esperava. Déu escriu recte amb ratlles tortes?

Segurament sí. Els camins del Senyor són infinits! Així és com he començat. Tot plegat és una gran aventura que hem iniciat per sortir i anunciar. Això és un testimoni que Déu pot fer grans coses si tu el deixes actuar a la teva vida.

Hi ha qui es pregunta encara què fa una monja catòlica versionant cançons de Madonna, Alicia Keys, Pink… Una provocació?

No, cap provocació. Només he volgut fer servir un llenguatge molt simple, actual, per explicar una història d’amor. De fet, amb Like a Virgin, per exemple, no he mirat el passat d’aquesta cançó, sinó que he volgut donar-li un significat completament nou. He volgut explicar el toc de Déu en el meu cor, que m’ha canviat totalment la vida.

Si vols llegir l’entrevista sencera clica aquí.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!