Les relacions de la Basílica de la Sagrada Família i l’ambaixada del Japó han portat a organitzar una sèrie d’activitats relacionades amb l’exposició itinerant sobre Gaudí i la Sagrada Família i, més concretament, amb l’arquitectura i el procés constructiu de la Basílica.

Aquesta bona relació es va posar de manifest en la visita institucional a la basílica de Takahiro Nakamae, ambaixador del Japó a Espanya, del mes de febrer passat. L’ambaixador, acompanyat per Yasushi Sato, cònsol general del Japó a Barcelona, es va reunir amb el cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella, i el president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Esteve Camps.

La iniciativa té com a objectiu difondre als països asiàtics l’obra del genial arquitecte i donar a conèixer el significat i l’estat actual de la construcció de la seva obra mestra, la Sagrada Família.

Que aquesta exposició sigui l’oportunitat per continuar establint llaços culturals entre els dos països i perquè la ciutadania japonesa pugui conèixer més de prop la nostra història i el nostre patrimoni cultural.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!