Per tercer any consecutiu, la Subcomissió Episcopal per a la Família i la Defensa de la Vida de la Conferència Episcopal Espanyola celebra la Setmana del Matrimoni, del 14 al 19 de febrer.

Enguany el lema fa aquesta proposta: converteix el teu match en un “Forever match, un amor per sempre”. L’objectiu és visibilitzar la grandesa i dignitat del matrimoni cristià i mostrar a la societat la seva bellesa.

La pàgina web matrimonioesmas.org es renova per mostrar que hi ha matches que són per a tota la vida.

Les delegacions de Família s’uneixen a aquesta setmana amb diferents iniciatives a les diòcesis. El calendari amb totes les propostes és una de les opcions disponibles a “MatrimONio”, una aplicació per posar “el teu matrimoni en mode ON”. Les opcions de descàrrega les trobareu a appmatrimonio.es.

Del “Forever dates, per sempre té millor gust” de la campanya 2023, al “Forever match”. Un amor per sempre com el de Tomi i Salva, que van fer match el 1973. A la pàgina web matrimonioesmas.org rememoren el seu viatge a través del temps, revelen els secrets del seu matrimoni rellegeixen les cartes que s’escrivien llavors.

Una foto és la prova que després de 50 anys de matrimoni, continuen fent un match per a tota la vida.

Per a la campanya s’ha fet un experiment al carrer per conèixer què pensen les parelles sobre un amor per sempre. En aquest cas, la foto és el final de la prova.

A més de la campanya, la Subcomissió Episcopal per a la Família i la Defensa de la Vida difon les propostes que promouen les delegacions diocesanes per celebrar la Setmana del Matrimoni.

Entre les novetats, destaquen una master class sobre dansa, per ballar el matrimoni o la gimcana “A la cacera del vostre tresor”, una activitat pensada per desenvolupar entre diferents parelles.

La Subcomissió també ha preparat un subsidi per a les vetlles de pregària i per a les eucaristies que celebren a les diòcesis aquests dies.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!