La Setmana Laudato Si 2024 se celebra del 19 al 26 de maig, dedicada a inspirar “una transformació personal i cultural enmig de la nostra crisi ecològica i climàtica”.

S’ha llençat una Guia de Celebració juntament amb un Kit de Xarxes Socials, amb materials per a organitzacions i comunitats.

Enguany, el lema és “Llavors d’Esperança”, inspirat en el símbol del Temps de la Creació 2024, “les primícies de l’esperança”.

La guia de la celebració proposa accions diàries, com inspirar la conversió ecològica, fomentar el transport i l’alimentació sostenible, reduir residus i educar-se en ecologia integral, entre altres aspectes.

A través de cites inspiradores, activitats pràctiques i pregàries diàries, la guia és un recurs valuós per inspirar canvis significatius en la interacció de les persones amb el medi ambient.

L’objectiu és fomentar un respecte més profund per la creació, promoure hàbits sostenibles i aprofundir el compromís amb un estil de vida que respecti l’obra del Creador.

Durat la Setmana Laudato Si, que aquest any commemora el novè aniversari de la publicació de l’encíclica Laudato Si sobre la cura de la creació, s’anunciarà el missatge del Papa per al Dia Mundial de Pregària per la cura de la Creació, el proper 1 de setembre, inici del Temps de la Creació.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!